Heeft u alles al eens gedaan? In deze les gaat u fitnessen op muziek met behulp van een speciale stang en gewichten. Al uw spiergroepen komen aan bod. Kenmerken van het programma zijn: snelle resultaten, geen choreografie, persoonlijke aandacht, veilig trainen, motiverende muziek en veel gezelligheid. De ideale les om je spieren sterker en snel in vorm te laten komen! Voel je strakker in je vel!
Is gericht op het uithoudingsvermogen en calorieverbruik. Attack verbetert uw hart- en longfuncties. Het is een les die door iedereen te volgen is, en nog belangrijker: het leidt al snel tot een merkbaar betere conditie en figuurverbetering. Het enige wat u nodig hebt is een paar goede sportschoenen en een beetje lef! Dit is de training om af te vallen.
Deze les is een combinatie van Yoga, Pilates en Tai - Chi georiënteerde bewegingen. Het doel van de les is onder andere het langer maken van de spieren, een goede ademhalingstechniek en balans in het lichaam. Verder bevat Yoga ook spierverstevigende oefeningen.
Is een explosieve en energieke combinatie van verschillende vechtsporten op te gekke muziek. Deze conditionele interval training met stoot- en traptechnieken zal je snel fitter, sterker en zelfverzekerder maken.
Is een training waarin we voornamelijk werken aan het versterken van je spieren. Daarnaast besteden we aandacht aan het rekken en ontspannen van je spieren zodat je weer lenig en soepel wordt. Zeker vrouwen die weinig conditie hebben of al lang niet meer gesport hebben, kunnen zich via deze training weer fit gaan voelen.
Is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete workout volgen. Bijkomend voordeel is dat Zumba goed kan helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. Al na een paar weken voel je verbetering aan je taille en dijbenen. Maar Zumba is vooral leuk, makkelijk en effectief. Iedere les geeft een feestgevoel.
Een motiverende groepsworkout op een stationaire indoorfiets. Deze training vindt plaats op opzwepende muziek. Eenvoudig en effectief. Je verbrandt maximale calorieën (±800 p/u) en verbetert je conditie optimaal. Simpel en effectief.
Het populaire les is een training gebasseerd op een vorm van militaire discipline gegeven.
Laat je afmatten door een trainer die het uiterste uit je haalt, zonder dat je jezelf voorbij loopt. Dat maakt Bootcamp uitermate geschikt voor iedereen.
Jong, oud, heeft u overgewicht, het maakt niet uit. Dus kom gezellig mee doen!
Bij gaan kinderen onder begeleiding van een ervaren instructeur een uur lang allemaal leuke buiten activiteiten doen. Zoals met touwen zwaaien, touwspringen, leuke en gevarieerde activiteiten en plezier. Het resultaat daarvan zal zijn, een uur vol plezier en een verbeterde conditie. Ook benieuwd naar de Kidsbootcamp? Kom dan eens langs voor een proefles.
(2,5 jaar) - Leuke, speelse en gevarieerde bewegingsles voor de allerkleinsten. Met spelletjes, liedjes en opdrachten leren peuters spelenderwijs hun motoriek en coördinatie ontwikkelen. Ook het thema samen werken en samen dansen is een onderdeel van de les. De kracht van de les is het herhalenvan de oefenstof, zodat kinderen leren om pasjes en thema’s te koppelen.
Kids krijgen in deze les te maken met de basis van dans- en bewegingsvormen. Streetdance, Hip-Hop, Jazz-Ballet, spel en circuittraining zijn de onderdelen van deze les. Door het aanleren van diverse dansstijlen, gecombineerd met het conditionele aspect van dansen, leren kids de basisprincipes van dans en beweging en kunnen ze met gemak doorstromen naar een volgende groep.
Wil jij hetzelfde kunnen dansen als in een videoclip? Kom dan naar de TMF clipdance les! Er zijn verschillende groepen. Kids 1 is voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. Kids 2 is voor kinderen van 8 t/m 11 jaar. Val je hier buiten of zit je vriendin in een andere groep dan jij? Kom dan gewoon langs en de instructrice kijkt wat ze voor je kunt doen.
Het crossfun programma is het resultaat van de nieuwste ontwikkeling op de fitnessmarkt. Het crossfun programma is een uniek trainingsprogramma weermee je alle spiergroepen snel en effectief kan trainen op een leuke manier! deze training is gericht op conditieopbouw, gewichtsverlies of spierkracht; voor alle trainingsdoelen is deze methode geschikt! De workout van deze tijd om je doelstelling te halen!
Tijdens deze afwisselende training worden de buikspieren flink aangepakt waardoor je al snel het resultaat bereikt die je voor je buik altijd al hebt willen bereiken!
Aandacht voor het concept ‘discipline’ en Koreaanse taekwondo ‘etiquette’ voor het bereiken van een prettige en veilige les sfeer. Op een speelse manier wordt eraan gewerkt om de kinderen het idee van de traditionele taekwondo bij te brengen. De docenten leren de kinderen vanaf 5 jaar op spelenderwijs wat het concept ‘discipline’ inhoudt. · Sport motorisch : technische, tactische en conditionele bekwaamheid. · Sport sociaal : omgaan met elkaar en samenwerken, omgaan met agressie en discipline. · Sport reflectief : nadenken over sportsituatie, sportgedrag en naar jezelf kijken.

Samen met vrienden of andere uw doel halen!

Groeps lessen

Groepsfitness bij LifeTime Wellness

Veel sporters vinden fitness op toestellen niet altijd even leuk; groepslessen passen misschien wel veel beter bij u! Altijd vaste tijden, een gemotiveerde instructeur en veel vaste gezichten in de groepslessen

Heb je een doel of wil je gewoon lekker bezig zijn. LifeTime Wellness in Rotterdam (zuid) biedt diverse live groepslessen aan, want samen sporten is gezellig en werkt motiverend. Voor iedereen hebben wij het juiste aanbod! Wil je weten of een groepsles iets voor jou is?

Bekijk ons lesrooster om te zien wanneer de lessen worden gegeven.

Gaat je voorkeur toch uit naar individuele trainingen dan bieden wij ook deze mogelijkheid binnen centrum.

Pump

Attack

Battle

Spinning

Zumbaa

Yoga

Shape

Taekwondo

kleuterdans

Bootcamp

Crossfun

Clipdance

Buiktraining

peuterdans

Maak gratis kennis met LifeTime Wellness

Vraag hier direct een Gratis Proefles Fitness aan via onderstaand formulier.

Wij nemen vervolgens binnen 1 werkdag contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Vragen?

Momenteel zijn we er niet, laat een bericht achter en we nemen z.s.m contact op!

Not readable? Change text. captcha txt